A kép nem elérhető
OKTATÁS
Slider

Korrepetálások

2018-tól új képzésként elérhetővé válik “Szalon gyorsító” illetve “Gyakori kérdések”(GyIK) korrepetálás alap illetve volume szinten. Szalon gyorsító során CSAK GYAKORLATTAL, Gyakori kérdések során CSAK ELMÉLETTEL foglalkozunk!

Ezek a képzések valóban KORREPETÁLÁSOK! tehát nem helyettesítik az adott szinthez szükséges tanfolyamok elvégzését.  A korrepetálasok során a már meglévő tudásodra alapozunk, azt csiszolgatjuk, így részvétel kizárólag azok számára lehetséges, akik már végeztek máshol alap vagy volume tanfolyamot.

Viszont!

Ha szeretnél megbízható forrásból informálódni, ha szeretnéd tudni a miérteket, ha végeztél már tanfolyamot, de úgy érzed az elméleti vagy gyakorlati tudásod mégis hiányos, vagy nem kaptál választ minden kérdésedre, szeretettel várlak a korrepetálásokon.


Korrepetálások ára: 40.000 Ft/nap

Időtartama: 3 óra

Tanfolyamok

Tanfolyamaim között megtalálod a szempillázás összes szintjéhez szükséges képzést. Alapszintről indulunk, amit a Haladó követ, melyen az első sűrítési technikával (2D) ismerkedhetsz meg. Ennek kellő begyakorlása után vehetsz részt volume képzésemen, melyen bevezetlek a lashfanok csodálatos világába. Amennyiben már végeztél volume tanfolyamot máshol, és úgy érzed az elméleti tudásod biztos lábakon áll, viszont szeretnéd megismerni az én volume építési technikámat, akkor jelentkezhetsz volume+ tanfolyamra, mely kifejezetten gyakorlat orientált, átvesszük azokat a kérdéseket, melyek felmerültek benned korábbi volume tanfolyamod óta, de a fő hangsúlyt arra fektetjük, hogy elsajátítsd az én építési technikámat. 

 

Az alap és volume képzésem két napos, a haladó illetve volume+ egy napos. Minden képzés kiscsoportos (max.2-3fő), a képzések a befizetések sorrendjében (tehát NEM a jelentkezések sorrendjében) telnek be.

 

Tanfolyamok ára: 60.000 Ft/nap

Kapcsolat

Budapest Rózsa u. 93.

  • dummy+36 30 727 0097

  • dummy diko.molnar@gmail.com

Oldal térkép

Hírlevél

Copyright © 2017 Lashes By Ildikó Molnár. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

Please publish modules in offcanvas position.

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.