A kép nem elérhető
BEMUTATKOZÁS
Slider

2010-ben, közvetlenül kozmetikai tanulmányaim befejeztével végeztem első szempillahosszabító tanfolyamomat. Az azóta eltelt időben számos egyéb továbbképző tanfolyamon és versenyen vettem részt. (Melyekről eddig 3 kupával sikerült hazatérnem, 1D classic kategória II. majd I. helyezés, 3-5D Volume kategória II. helyezés.) Tavaly sikeres vizsgát tettem kozmetikus mesterként illetve pedagógusként. 

 

A szempilla építés 2014-ben vált fő profilommá, egyúttal szenvedélyemmé, így immáron 3 éve csak ezzel foglalkozom. Szempilla építés során mindig a természetességre törekszem, azt szeretem, ha az elkészült szett karaktert ad az arcnak, ugyanakkor annak tökéletes részévé válik. 

 

A makacs tudásvágy, és az erős belső motiváció - hogy a munkám egyre jobb és jobb legyen - vitt el újabb és újabb tanfolyamokra. Minden elvégzett tanfolyamon tanultam valamit, és ahogy fejlődött a technikám és tudásom, úgy vált egyre erősebbé bennem a késztetés, hogy mindazt, amit hosszú évek tapasztalatával összegyűjtöttem és magamra formáltam, átadhassam másoknak is. 

 

Munkáimmal törekszem folyamatosan minőséget és értéket képviselni. Tanfolyamaimon is ennek átadása a célom, hogy tanulóim, úgy ahogy egykoron én, szintén értéket kapjanak! Értéket, amit majd képviselhetnek, amivel és amiért dolgozhatnak, amit egyszer majd Ők maguk is továbbadhatnak.

 

Mottóm, hogy csodák mindig a komfortzónánkon kívül történnek! Ezért ha készen állsz rá, hogy megfogjuk egymás kezét, és együtt lépjünk be a szempillák csodálatos világába, az én ajtóm nyitva áll előtted, akár tanulni szeretnél, akár varázslatos szempillákra vágysz. 

Kapcsolat

Budapest Rózsa u. 93.

  • dummy+36 30 727 0097

  • dummy diko.molnar@gmail.com

Oldal térkép

Hírlevél

Copyright © 2017 Lashes By Ildikó Molnár. Minden jog fenntartva. Created By Okosweblap.hu

Please publish modules in offcanvas position.

Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk a legjobb szolgáltatás és felhasználói élmény érdekében.